You are currently viewing لوله کشی روکار بهتر است یا توکار

لوله کشی روکار بهتر است یا توکار

 اگر دقت داشته باشید، امروزه لوله کشی ساختمان ها به دو صورت روکار و توکار انجام می شود که هر یک دارای مزایای بسیاری هستند. اما شما نمی دانید کدام روش را برای لوله کشی ساختمان استفاده کنید؟ یا کدام روش مناسب تر است؟ در ادامه این مطلب می خواهیم به بررسی لوله کشی روکار و توکار و مقایسه این دو بپردازیم.

لوله کشی توکار یا روکار

در زمان های گذشته لوله کشی کم تر صورت می گرفت اما امروزه برای لوله کشی ساختمان از دو روش روی کار آمده استفاده می کنند این دو روش با توجه به شرایط محیطی و جغرافیایی، نوع نصب، ساختار ساختمان، نوع نقشه اجرا متغیر هستند. اگر در انتخاب این دو روش سردرگم شده اید باید بگوییم، نخستین کار مشخص کردن نوع لوله است یا این که آیا قصد ساخت ساختمان دارید یا می خواهید به بازسازی منزل بپردازید. با توجه به این شرایط می توان روش مناسبی را انتخاب و پیاده سازی کرد. در نتیجه می توان گفت؛ هر یک از این روش ها مزیت خودش را دارد و نمی توان با قطعیت گفت؛ کدام یک بهترین گزینه است.

لوله کشی روکار بهتر است یا توکار؟

تا زمانی که لوله کش شرایط کاری را نداند و همچنین ابعاد لوله کشی روکار و توکار و درخواستی که مالک ساختمان دارد بازبینی نشود، امکان انتخاب یک روش مناسب برای لوله کشی توکار یا روکار وجود ندارد. در این صورت ابتدا نوع لوله و ساختمان را مدنظر گرفته و با توجه به آن ها نوع لوله انتخاب می شود. برای این که بتوانید بین لوله کشی توکار و روکار انتخاب خوبی داشته باشید در ادامه به بررسی هر کدام  از این روش ها به صورت جداگانه می پردازیم. تشخیص ترکیدگی لوله از تخصصی ترین خدمات مجموعه تکنیسین شهر می باشد. برای دریافت خدمات دهی با ما تماس بگیرید.

لوله کشی توکار

معمولا لوله کشی توکار برای ساختمان های درحال ساخت استفاده می شود. بهترین گزینه برای این کار لوله پنج لایه است زیرا؛ این لوله از متریال هایی همچون پلیمر و فلز تولید می گردد و به دلیل مقاومت بالا در طول استفاده هیچ مشکلی آن را تهدید نمی کند.

مزایا و معایب لوله کشی توکار

 لوله کشی توکار از مزایای بسیاری برخوردار است که در زیر به مهم ترین آن اشاره می کنیم.

مزایا

  • بر ظاهر ساختمان هیچ گونه تاثیر منفی نمی گذارد.
  • لوله کشی توکار یکی از روش های حرفه ای محسوب می شود که نحوه اجرای آن اهمیت بالایی داشته و می توانید با نصب آن بهترین سیستم لوله کشی را در ساختمان داشته باشید.
  • سازه ها و بتن ساختمان، بهترین محافظ برای لوله های توکار به شمار می روند.
  • همین مزایا باعث شده متخصصان لوله کش روش روکار را به توکار تبدیل کنند.
  تعمیر لوله کشی سرویس بهداشتی

معایب

لوله کشی توکار علاوه بر داشتن مزیت فوق العاده معایبی هم دارد که در ادامه به آن اشاره شده است.

  • روش توکار هزینه نصب بالایی دارد.
  • اجرای آن به دلیل کندن کاری سازه ها زمان بر است.
  • انتخاب روش توکار خراب کاری بسیاری دارد و باعث کثیف شدن ساختمان می شود.
  • روش لوله توکار گزینه مناسبی برای بازسازی ساختمان محسوب نمی شود.

مزیت استفاده از لوله های توکار

این شیوه که از زمان های قدیم رواج داشته است و امروزه نیز حرمت خود را در برابر شیوه روکار حفظ کرده است مزیت های مختص به خودش را دارد که عبارتند از: در این روش لوله ها در برابر ترکیدگی، پوسیدگی، و  تغییر شکل دادن مقاوم هستند. البته به شرطی که از لوله های ۵ لایه و یا پلیمر استفاده شود. این روش لوله کشی دربرابر رسوب گذاری نیز ایمن است. استفاده از این روش شما را از تغییر و عوض کردن لوله ها تا ده ها سال بی نیاز می کند. نمای ساختمان در این روش جلوه زیبای خود را حفظ می کند. سازه هایی مانند دیوارها و بتن و… ار لوله های توکار محافظت میکنند.

مهم ترین معایب لوله کشی توکار

در مقابل مزایایی که دارد این روش نیز، بدون عیب و ایراو نیست که میتواند موارد زیر را نام برد: در این روش در صورت وجود هرگونه مشکل و یا نقص در لوله ها تعمییر آنها بسیار دشوار و هزینه بر خواهد بود. نمیتوانید بعد از پایان ساخت ساختمان و سازه از آنها انشعاب بگیرید. مسئله مهمی که به آن باید توجه داشته باشید نوع  نقشه کشی سیستم آن است که بستگی به ساختمان و شرایط محیطی دارد. برای یک ساختمان شما چندیدن گزینه و نقشه پیشنهادی پیش رو خواهید داشت، نکته مهم این است که بتوانید مناسب ترین آن را انتخاب نمایید. تشخیص ترکیدگی لوله با دستگاه در پاکدشت توسط شرکت تاراز تاسیسات امکان پذیر می باشد. برای دریافت خدمات با ما در تماس باشید.

تفاوت بین لوله کشی توکار و روکار
تفاوت بین لوله کشی توکار و روکار

لوله کشی روکار

همان طور که از نامش مشخص است در لوله کشی روکار تمام لوله های ساختمان قابل مشاهده بود و روی دیوار ها نصب می شود. در صورت شکستگی و نشت آب امکان تشخیص آن به راحتی وجود دارد و می توان به سرعت آن را رفع کرد. معمولا برای بازسازی و وصل کردن یک انشعاب جدید از روش روکار استفاده می کنند. در صورت نیاز به خدمات لوله کشی شوفاژ با مجموعه تکنیسین شهر تماس بگیرید.

مزایا و معایب لوله کشی روکار

این روش هم همانند لوله کشی توکار مزیت فوق العاده ای دارد که در ادامه به آن ها اشاره شده است.

  رفع نم سرویس بهداشتی بدون تخریب

مزایا

  • نصب آن از سرعت بالایی برخوردار است.
  • هزینه پایینی در مقایسه با لوله کشی توکار دارد.
  • آلودگی در روش روکار کاهش پیدا می کند.
  • نصب آن نیازی به خراب کاری و بنایی ساختمان ندارد.
  • قابلیت نصب آسان و هیچ نیازی به متخصص ندارد.
  • روش روکار می تواند لوله های تک لایه، پنج لایه و گالوانیزه را اجرا کند.
  • در صورت نشتی و شکستگی بدون کنده کاری سریعا تعویض می شود.

معایب

  •  نمای ساختمان را خراب می کند.
  • لوله کشی روکار محبوبیت چندانی ندارد اما در سبک های طراحی صنعتی گزینه مناسبی به شمار می رود.

مهم ترین مزیت لوله کشی روکار

از مهم ترین مزایای این نوع از لوله کشی است این است که می توانید در هر زمانی به سهولت از آن انشعاب بگیرید، در زمان نیاز به تعمیر یا تغییر لوله ها امکان شناسایی آن بسیار راحت تر است. این لوله ها از فشار بتن ها و مصالح ساختمانی در امان هستند. چرا که این نوع از لوله کشی به صورت زیر سقفی انجام شود، به این معنی که  لوله ها را در زیر سقف های کاذب و یا دیگر محل ها پنهان می کنند. تعمیرات لوله های آب شرق تهران از دیگر خدمات شرکت تکنیسین شهر می باشد. برای دریافت خدمات با ما در تماس باشید.

مهم ترین معایب لوله کشی روکار

به هر حال هر خوبی دارای یک سری بدی نیز نی باشد. در این نوع از لوله کشی ظاهر ساختمان چندان جلوه خوبی به خود نخواهد گرفت. قرار گرفتن در برابر نور خورشید و دیگر عوامل محیطی برای آن ها بسیار آسیب زا خواهد بود. برای لوله کشی های آب گرم اگر از این شیوه استفاده کنید، این لوله ها به دلیل ساختاری که دارند بعد از مدتی تغییر شکل خواهند داد.

تفاوت بین لوله کشی توکار و روکار

لوله کشی توکار و روکار با توجه به عوامل مختلف تفاوت هایی با هم دارند. از مهم ترین تفاوت این دو می توان به شرایط ساختمان، نوع لوله کشی، تعرفه لوله کشی، انتخاب مالک و از این قبیل.. اشاره کرد. البته برای بازسازی ساختمان و اتصال یک انشعاب جدید بهترین گزینه لوله کشی روکار است زیرا؛ تخریب ساختمان و آلودگی محیط را به دنبال ندارد.

لوله کشی توکار برای سازه های جدید گزینه مناسبی است تا باعث حفظ نمای ساختمان شود و روش توکار نسبت به روکار اصولی تر است. شما می توانید از روش توکار برای نصب لوله های آب، پکیج، فاضلاب و… استفاده کنید. رفع نم و رطوبت از تخصصی ترین خدمات مجموعه تکنیسین شهر می باشد. برای دریافت خدمات با ما در تماس باشید.

مزایا و معایب لوله کشی توکار و روکار
مزایا و معایب لوله کشی توکار و روکار

کدام لوله کشی را انتخاب کنیم؟

برای این که بتوانید از میان دو روش، بهترین را انتخاب کنید و این که بدانید کدام روش با شرایط شما مناسب است. توصیه می کنیم ادامه مطلب را مطالعه کنید.

  نابودی چکه و نم سقف

آیا قصد دارید چه مقدار هزینه صرف لوله کشی کنید؟ اگر هزینه زیاد مد نظر شماست لوله کشی توکار یا در غیر این صورت روش روکار

آیا مقدار زمانی که صرف نصب لوله می کنید برایتان اهمیت دارد؟ اگر جواب بله است، بهترین گزینه روکار بوده و اگر جواب خیر است، مناسب ترین روش لوله کشی توکار است.

آیا قصد بازسازی ساختمان دارید؟ پس لوله کشی توکار گزینه مناسبی است.

آیا می خواهید یک ساختمان لوکس با نمای زیبا داشته باشید؟ پس انتخاب شما لوله کشی توکار است.

یکی از مهمترین بخش ها در ساخت و همچنین آماده سازی خانه، لوله کشی ساختمان به شمار می آید که باید با رعایت تمامی نکات و ضوابط انجام شود. تعمیرات لوله های آب ساختمانی از تخصصی ترین خدمات شرکت تکنیسین شهر در تهران می باشد. در صورت نیاز به خدمات تعمیرات لوله های ساختمانی با ما تماس بگیرید.

نتیجه گیری لوله کشی روکار بهتر است یا توکار

در این مطلب به بررسی لوله کشی روکار و توکار، مزایا و معایب آن ها و تفاوت این دو پرداختیم. اجرای هر یک از این روش ها با توجه به نظر کاربر و نحوه استفاده از آن بستگی دارد. اگر در این باره سوالی دارید می توانید پیشنهادات خودت را در انتهای مطالب وب سایت تکنسین شهر به اشتراک بگذارید تا کارشناسان مجموعه در اسرع وقت به آن ها پاسح دهند.

تشخیص نشتی لوله آب از خدمات مجموعه تکنیسین شهر به شما مشتریان عزیز می باشد. هم چنین برای تشخیص نشتی لوله آب با دستگاه می توانید با شرکت تکنیسین شهر تماس بگیرید. لوله کشی و نصب پکیج چگونه انجام می شود یکی از مقالات جدید سایت تکنیسین شهر می باشد که می توانید آن را مطالعه کنید.

لوله کشی توکار چیست و کجا استفاده می شود؟

معمولا لوله کشی توکار برای ساختمان های درحال ساخت استفاده می شود. برای خواندن اطلاعات بیشتر با این مقاله از سایت تکنیسین شهر همراه باشید.

لوله کشی روکار چیست و کجا استفاده می شود؟

همان طور که از نامش مشخص است در لوله کشی روکار تمام لوله های ساختمان قابل مشاهده بود و روی دیوار ها نصب می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر پیشنهاد می کنیم این مقاله را مطالعه کنید.

5/5 - (2 امتیاز)

این پست دارای یک نظر است

  1. Avatar
    جمشید بیگی

    به نظرم لوله کشی رو کار نما را جالب نمیکنه

دیدگاهتان را بنویسید

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.