You are currently viewing لوله بازکنی با جوش شیرین

لوله بازکنی با جوش شیرین

فرآیند گرفتگی لوله های آب یکی از مشکلات رایجی است که بسیاری از افراد با آن مواجه هستند، زیرا این گرفتگی دلایل متعددی دارد که در این مقاله به آنها خواهیم پرداخت. روش های زیادی برای باز کردن لوله های مسدود شده وجود دارد که یکی از این روش ها استفاده از خدمات لوله بازکنی شرکت تکنیسین شهر میباشد، که مشکل گرفتگی لوله های آب را با بهترین دستگاه های پیشرفته برطرف می کند. همچنین خودتان میتوانید با استفاده از مواد طبیعی و شیمیایی که در خانه دارید این مشکل را برطرف کنید. همچنین راه‌های دیگری نیز برای محافظت از لوله‌ها از انسداد اعمال شده توسط لوله‌کش‌ها وجود دارد.

راه های زیادی برای رفع گرفتگی لوله های آب وجود دارد که از جمله آنها می توان به روش های دستی و روش های نوین اشاره کرد .با پیشرفت تکنولوژی، مواد شیمیایی از بین برنده و دستگاهایی وجود دارند که رسوبات و چیزهای متصل به لوله ها که باعث گرفتگی لوله شده اند را مکش می کنند. این دستگاها مواد جامد برای دفع آسان به مواد مایع تبدیل می‌کنند. لوله کشی روکار بهتر است یا توکار را در مقاله ای دیگر بررسی کرده ایم که پیشنهاد می کنیم این مقاله مفید را برای آشنایی با لوله کشی نیز مطالعه کنید.

لوله بازکنی با جوش شیرین

به دلایل زیست محیطی و ایمنی، بسیاری از مردم ترجیح می دهند قبل از استفاده از مواد شیمیایی سنگین، لوله های فاضلاب مسدود را با مواد طبیعی تمیز کنند. یکی از موادطبیعی که اکثر ما به آن دسترسی داریم یا از آن در خانه داریم جوش شیرین میباشد که شما میتوانید در هنگام گرفتگی لوله های آب و فاضلاب خانه خود از جوش شیرین استفاده کنید. لوله بازکنی با جوش شیرین باید مراحل زیر را طی کنید:

  • ابتدا حداقل ۱ فنجان جوش شیرین را در لوله مسدود شده در سینک خشک بریزید، مطمئن شوید که پودر به داخل لوله ها ریخته شده باشد.
  • سپس حدود دو فنجان آب جوش را در لوله بریزید و چند دقیقه صبر کنید.
  • یک فنجان دیگر جوش شیرین اضافه کنید و بلافاصله یک فنجان سرکه سفید داخل آن بریزید.
  • بعد این کار، شما متوجه تشکیل حباب هایی خواهید شد و صدای خش خش از لوله می شنوید.
  • پس از ناپدید شدن حباب ها، دو فنجان دیگر آب جوش به داخل سینک بریزید. سپس آب داغ را باز کنید و چند دقیقه صبر کنید. بعد از این کار لوله های مسدود شده شما بخوبی باز میشود. توصیه می کنیم برای جلوگیری از انسداد لوله ها ماهی یک بار این روش را امتحان کنید.
نحوه لوله بازکنی با جوش شیرین
لوله بازکنی با جوش شیرین

علل گرفتگی لوله های آب

گرفتگی لوله های آب دلایل مختلفی دارد که از جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • باقیمانده مواد غذایی، کرم ها و شامپوها منجر به گرفتگی لوله های آب می شود.
  • نوسانات آب و هوا و وقوع باد و باران منجر به مسدود شدن لوله های آب به دلیل تشکیل گرد و غبار و پلانکتون در داخل آنها می شود.
  • وجود میکروب ها، باکتری ها و حشرات در لوله ها به مرور زمان منجر به مسدود شدن لوله ها می شود.
  تعمیرات لوله کشی آب ساختمان

راه هایی برای تمیز کردن لوله ها

این روش ها به شما کمک می کند تا زنگ زدگی لوله ها را بخوبی تمیز کنید و از بروز مجدد مشکل برای شما جلوگیری می کند، اما باید این مراحل را مادام العمر رعایت کنید، زیرا تمیزی لوله های آب برای به دست آوردن آب تمیز برای درست کردن غذا و حفظ سلامت شما مهم است. تشخیص ترکیدگی لوله نیز از خدمات تخصصی شرکت تکنیسین شهر می باشد. در صورت نیاز به خدمات تشخیص ترکیدگی لوله با ما در ارتباط باشید.

اکسیژن

یکی از روش های موثر برای تمیز کردن لوله ها از پلانکتون، زنگ زدگی و میکروب ها، آب اکسیژنه است که در تمام فروشگاه های مواد شوینده فروخته می شود، می توانید آن را خریداری کرده و در لوله ها بریزید. آب اکسیژینه چربی ها را از داخل لوله ها از بین میبرد.

اسید سولفوریک

اسید سولفوریک در تمیزکردن لوله ها بسیار موثر می باشد این دستور را می توانید ماهی یک بار انجام کنید. برای اینکار باید اسید سولفوریک را با آب گرم مخلوط کنید و آنرا داخل لوله های مسدود شده بریزید و بگذارید 30 دقیقه بماند. سپس این مخلوط گرد و غبار معلق و حشرات را از بین می برد.

  تشخیص ترکیدگی لوله با دستگاه در اسلامشهر

لیمو و سرکه

یکی از دستور العمل های موثر، خانگی و ارزان برای تمیز کردن لوله ها و زهکشی ها، می توانید از این مخلوط استفاده کنید. برای نتیجه گرفتن باید لیمو و سرکه 30 دقیقه داخل لوله بماند و شما را از مشکل زنگ زدگی نجات دهد.

نحوه تمیز کردن لوله های پلاستیکی

لوله های پلاستیکی یکی از پرمصرف ترین لوله ها در سیستم لوله کشی آب ساختمان ها است که برای تمیزکردن آن نیاز به روش های خاصی دارد تا منجر به ترک خوردن و نشتی آب نشود. لوله های پلاستیکی از بهترین انواع بادوام و موثر هستند که در اثر تغییرات جوی ترک نمیخورند همچنین لوله های پلاستیکی حاوی یک ماده عایق برای جلوگیری از نشت آب هستند، به راحتی از رسوب تمیز می شود، اما باید پاک کننده های مخصوص بخرید. تعمیرات لوله های آب ساختمانی از خدمات تخصصی شرکت تکنیسین شهر می باشد. برای دریافت خدمات تعمیر لوله های آب با ما تماس بگیرید.

نحوه تمیز کردن لوله
نحوه تمیز کردن لوله

برای پاک کردن و رفع انسداد لوله های پلاستیکی باید از مواد تمیز کننده ای که حاوی مواد شیمیایی سوزاننده نیستند استفاده کنید، تا منجر به خوردگی و ترک خوردن لوله ها نشوند. برای تمیز کردن لوله های پلاستیکی مسدود شده سیخ هایی برای پاک کردن پلانکتون موجود در آنها وجود دارد که در نظافت به شما کمک زیادی می کند. همچنین یک نی وجود دارد که یکی از وسایلی است که برای تمیز کردن لوله های پلاستیکی آب استفاده می شود. روی آن قرار می گیرد. برای مکش آب حاوی رسوب و غبار به سمت بالا کشیده می شود. خدمات تشخیص ترکیدگی لوله با دستگاه توسط شرکت تکنیسین شهر قابل انجام می باشد. برای دریافت خدمات تخصصی تشخیص ترکیدگی لوله با ما در تماس باشید.

  رطوبت زداها چیستند؟ + انواع و اصول کارکرد آن ها

نحوه پاک کردن رسوبات مختلف و رسوبات آهکی از لوله ها

مشکل از بین بردن رسوبات و آهک ها مشکل بزرگی است و خانم های خانه دار همیشه با این مشکل مواجه می شوند، چرا که منجر به آلودگی آب و رسوب در اطراف زهکشی می شود و همیشه در کنار وان و پایه حمام و همزن های آب وجود دارد، اما راه حل از بین بردن آهک و رسوبات داخل لوله ها چیست:

  • سرکه: یکی از بهترین موادی است که کثیفی، رسوب و آهک را از بین می برد.
  • جوش شیرین و آب گرم: یکی از دستورهایی که می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید این است که آن را در داخل لوله مدنظر قرار بریزید، بگذارید 60 دقیقه بماند، سپس با آب بشویید، لوله ها کاملا تمیز میشود.

لوله بازکنی با جوش شیرین به چه صورت می باشد؟

در این مقاله از سایت تکنیسین شهر به بررسی لوله بازکنی با جوش شیرین پرداخته ایم برای دریافت اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.

چه راه هایی برای تمیز کردن لوله ها وجود دارد؟

پیشنهاد می کنیم این مقاله را برای اطلاع از راه های تمیز کردن لوله و نحوه باز کردن آن مطالعه کنید.

5/5 - (3 امتیاز)

این پست دارای یک نظر است

  1. Avatar
    آذر نوری

    من شنیدم جوش شیرین اگر زیاد استفاده بشه به مرور لوله را خراب میکنه. درسته؟

دیدگاهتان را بنویسید

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.